The SETUP Despre noi
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre

Istoria noastra

Povestea noastra a pornit de la o simplă întrebare: când a fost ultima dată când te-ai pus pe primul loc?

Zilnic ești asediat de deadline-uri, task-uri, lucruri pe care “trebuie” să le faci, nevoi pe care trebuie să le acoperi, soluții pe care trebuie să le găsești. Și, de cele mai multe ori, totul este pentru alții, pentru cei din jur, oricât de apropiați ți-ar fi

Astfel s-a născut demersul The Setup: o experiență a unui beauty hub care te pune pe primul loc.​ Și, mai mult de-atat, o schimbare de atitudine, o experiență care te învață că, uneori, trebuie să te pui pe primul loc.​ Poate mai des decât ai fi crezut.

Stylists

Busu

The SETUP a inceput cu adevărat acum 11 ani, atunci când Busu a decis să aleagă un alt drum în carieră. Absolvent al Facultății de Construcții din București, el a hotărât să construiască cu migală și pasiune un alt drum într-o industrie creativă care l-ar putea aduce mai aproape de oameni și nevoile lor cotidiene. Crede în dezvoltarea continuă a sinelui prin educație, muncă și implicare și are convingerea că definiția frumosului stă în balanța potrivită între personalitate, vestimentație și nu în ultimul rând tunsoare, aspect pe care îl perfecționează în fiecare zi.

Smaranda

Acum 7 ani când a decis să facă pasul către această industrie, ea și-a dorit să devină cea mai bună din branșă! Sociabilă și atentă la detalii, Smaranda este profesionistul pe care îl îndrăgești de la prima întâlnire.

Beniamin

Beniamin reușește să redefinească arta tunsului și a coafatului prin natura lui perfecționistă! Vesel, cald și foarte jovial, Benny este unul din cei mai versatili hair-styliști pe care Bucureștiul îi are de oferit.

Cristiana

Cristiana este un stylist cu viziune și o experiență națională și internațională. Inventivă, dar cu o atenție deosebită asupra nevoilor reale ale clientelor, ea este pasionată de culoare, tunsoare dar și coafură, îmbinându-le atât în viața de salon cât și în ședințele de session styling, concursuri și proiecte.

Anca

Anca este un frizer cu experiență de 10 ani în domeniu care a demonstrat că celebra fraza a lui Confucius: ”Dacă-ţi place ceea ce faci, nu vei munci nicio singură zi din viaţa ta” este adevărată. O fire deschisă, Anca reușeste să îți facă sesiunea tuns una relaxantă și revigorantă.

Melisa

Mereu în căutare de noi metode de a evolua și de a se reinventa în această industrie, Melisa are o experiență de peste 5 ani ca nail tehnician. Ambițioasă și sociabilă, ea caută mereu noi surse de inspirație în personalitățile clienților săi.

Andreea

Zâmbetele de pe fețele clienților de după o procedură servesc drept indicatorul principal al succesului pentru Andreea. Ea tinde spre perfecțiune în meseria sa, evoluând constant și îmbunătățindu-și tehnica pentru a se asigura că ale sale cliente au parte de o experiență inedită.

Laura

Laura este un artist cosmetician desăvârșit. Oamenii cu care intră în contact sunt mereu fascinați de optimismul și dragostea ei pentru această meserie. Împletește cu finețe creativitatea și simțul estetic, cât și abilitatea de a face o analiză perfectă a tenului, pentru a-și ajuta clientele să aibe o piele mai sănătoasă și să-și întrețină frumusețea naturală.

Alyssa

Impulsionată de dorința de a avea un ten perfect, Alyssa este un make up artist cu o experiență de peste 5 ani, care reușește să transpună prin tehnicile de machiaj folosite cele mai frumoase trăsături ale clientelor sale. Filozofia din spatele succesului artei sale se bazează pe chimia și comunicarea cu clientele sale.

Miruna

Construcția machiajului perfect pornește de la încrederea deplină pe care clienta o are în make-up artistul său. Miruna este partenerul de conversație ideal, iar abilitatea ei de a scoate în evidență frumusețea fiecărei cliente prin make-up creează mix-ul sublim.